20 Nisan 2011

Puantiyeli Elbise





Bana çok çok uzun gelen bir aradan sonra dikiş makinamın başına oturdum yeniden. Aslında aklımda ne modeller, elimde ne kumaşlar var ama onlar için zamanım ve enerjim yok bu aralar. Öncelik oğlumda ne de olsa. Bu yüzden bu dönem basit modeller ve farklı uğraşlarla geçecek mecburen.

Elbisenin modeli oldukça basit. Kayık yakalı, üste oturan bir model. Biraz uzun biçtiğim etek ucundan kestiğim kumaşla da saç bandını yaptım. 

Fotoğraftan da anlaşıldığı üzere, kalçam ve basenim biraz genişledi doğumdan sonra. Neyse ki sezeryana rağmen göbeğim çabuk toparlandı. Emzirmenin etkisi olsa gerek. Artık doymamaya başlayan (maşallah deyin ;p) kuzum için ek gıdalara başladık yavaştan. Ben de hem yediklerime dikkat etmeye hem de spora başladım. Aslında sadece 5 kg fazlam kaldı ama asıl mesele vücudun toparlanması tabii. 

Hepsini fırsat buldukça yazacağım. Sonuçları da fotoğraflarla paylaşacağım. Bu fotoğrafı bir "ÖNCE" fotoğrafı olarak alabiliriz mesela ;p

20-04-2011

9 yorum:

  1. Nihayet!!!!Antigone'um geri döndü,özletme kendini bu kadar! Elbise gerçekten süper olmuş,ellerine sağlık kuzu!

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn, nerdesin sen arkadaşımmmmmmm :)

    YanıtlaSil
  3. aayy inceciksin yaa, daha nerden zayıflıcan anlamadım şekerim :) umarım ben de böyle olurum ilerde, doğumdan sonra :))))elbise de çook güzel olmuş, güle güle giy.sevgiler canmm

    YanıtlaSil
  4. Canım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Nekadar zayıfmışsın.

    YanıtlaSil
  5. Antigone, önce resmi ve güzel elbiseni incelemiş biri olarak doğum yaptığını okuduktan sonra çok şaşırdım. Oldukça fitsin ve hiç yeni doğum yapmış gibi gözükmüyorsun inan. İnsan kendisini en iyi hissettiği kiloda olmalıdır tabi ama bu fotoğraf önce fotoğrafın olmak için fazla güzel bence :))

    BeTwin Us'a da bekleriz:)
    http://betwinus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. pride: miskinliğimden sıyrıldım ve döndüm. artık bu kadar ara vermem. beğendiğine sevindim tatlım ;))

    Keddy: artık buralardayım canım benim. birlikteyiz yine ;D

    MODAVESAİRE: sağol canım ya, yanaklarım kızardı valla!

    suhuba: eski halime göre kilolu bile sayılırım aslında. böyle deyince tuhaf oluyor biliyorum ama insan ömür boyu belli bir kiloda olunca fazlasına alışamıyor işte. yoksa kilomun gayet normal olduğunu ben de biliyorum. teşekkürler bu arada ;)

    Be Twin Us: Sağolun kızlar, ben de sizin fotoğraflara bayıldım. hoşgeldiniz aramıza ;D

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir anne ve elbise

    YanıtlaSil
  8. deniz: ve de çok zarif bir arkadaş ;D

    YanıtlaSil
  9. sitenin en güzel postu bence harika gerçekten çok beğendim keşke birkaç resim daha olsaydı az olmuş

    YanıtlaSil