29 Ağustos 2009

Beşiktaş'ta Güzel Bir Gün ve Kombinim




Bugün eşimle Beşiktaş'ta keyifli bir gün geçirdik. Mağazaları, çarşıyı ve tabii Kabalcı'yı dolaştık bol bol. T-shirt'üm eski oturduğum mahallede bir penyeciden, 5 TL. Uzun ve altı balon şeklinde bir t-shirt'tü, kısalttım ve daralttım. Pantolonum Mavi'den ve sanırım 10 yıllık falan. Artık evde giydiğim bir pantolondu. Geçenlerde daralttım ve çamaşır suyuna yatırdım. Böyle oldu.

T-shirt: Bahçelievler'de bir penyeciden
Jean: Mavi (modifiye)
Terlik: İnci (yeni)
Çanta: İngiltere'den
Kolye: Gümüş, Edirne'den (kocadan hediye!)
Yüzük: Ortaköy'den

80'lerden fırlamış gibiyim bu kombinle!!




Geçen hafta gazetede okuduğum tüm ayakkabıların 33 TL olduğu mağazayı da buldum. Büyük Beşiktaş Çarşısı zemin katta. Modeller fena değil ama Shoetek daha iyi sanırım.

İkinci fotodaki güzeller Kabalcı'nın sokağında, solda bir mağazadan. Hepsi 39 TL ve gerçek deri!! Koşun kızlar, koşun!

Bu kitabı da Kabalcı'da gördüm. Antigone'nin feminist bir karakter olarak tartışılabileceğini öne süren bir kitap. Sıkıcı görünüyordu, almadım..




Bunlar da günün ganimetleri. Uzun süredir Siyah Süt'ü okumak istiyordum. Beşiktaş'a kadar gitmişken Kabalcı'ya uğramamak olmazdı, ben de uğradım ve aldım. Okuyunca yazarım.

Bu arada çok sevdiğim yeni alyansımı da fotoğraflamak istedim. Pembe altın renginde, çelikten yapılma. Üzerinde günler ve aylar var, taşına istediğiniz tarihi ayarlayabiliyorsunuz. Swatch'tan.

Terlikler Ipanema, Twiggy'den. Geçen yıl gri rengini almıştım. İnanılmaz rahatlar! Hatta artık başka marka terlik giyemeyeceğim sanırım. İndirimde fiyatı 23.90'dı.



29 Ağustos 2009 Cumartesi

3 yorum:

  1. t-shirt yüzük süper bu kitabı da çok metheden oldu bende alayım bari canım

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canım. Okuduktan sonra karşılıklı fikirleşiriz. ;))

    YanıtlaSil
  3. aynı marka terliklerden bendede var mavisi evet gerçekten çok rahatlar çok seviyorum o güzelim ayaklarında eskisin canım

    YanıtlaSil