29 Eylül 2010

Oje Karıştırmaca/Mixing Up Nail Polishes

Malum son zamanlarda harika renklerde pastel ojeler her yerde. Başta Chanel Jade olmak üzere hepsinde gözüm var. Ama fiyatlar malum. Bu durumda ne yapıyoruz? Kendimiz yapıyoruz!



Aslında niyetim çakma bir Jade hazırlamaktı. Sevgili Zet Fashion'ın bu yazısında olduğu gibi. Ama benim elimdeki renklerden biri farklı olduğu için daha açık bir ton çıktı ortaya. Gelelim yapımına...

As you know, pastel nail polishes in gorgeous colors are everywhere now. I love all, especially Chanel Jade. But they are a bit expensive. So what? Let's DIY!

Actually, i wanted to prepare a fake Chanel Jade as my blog friend Zet Fashion did. But i didn't have the same colors, so the result is a bir different. Now, how to do...


Neleri karıştırdım? FlorMar 310 (rakı beyazı), Golden Rose 85, Golden Rose 88. Mavi rengin tamamını, beyazın yaklaşık yarısını, sarı renkten de çok az kullandım.

I mixed up  FlorMar 310 , Golden Rose 85, Golden Rose 88. I used all of blue, half of the white and a little from yellow.


İşte sonuç... Pek Jade'e benzemedi ama ben rengini sevdim yine de.

And the result... It doesn't look like Jade but i love the color.

Bu da tırnağımdaki hali.

And on my nails.


29-09-2010

6 yorum:

  1. rakı beyazı olmasa sanki daha da benzerdi gibi geldi bana, bu arada ben de sevdim rengi, karıştırmaca yapıcam sevdim bu fikri :)

    YanıtlaSil
  2. Ben buna bayıldım bayıldıııım ben de hemen yapıcam süper,ben renk uzmanıyım,tekstil boyahanesinde boya reçetelerini ben hazırlardım nasıl aklıma gelmedi,sizi tebrik ediyoruum...

    YanıtlaSil
  3. Bende de bu renkler var ama tek sürüldüğünde çok çirkin duruyorlar.Bu şekilde karıştırarak süreyim de işe yarasınlar bari:) Süper renk olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. sen bıldıgın trend oje rengını elde etmışsın :)

    YanıtlaSil
  5. bütün bi lise hayatım( 2000,2003 ) oje renkleri karıştırmakla geçti.o zamanlr acayip karşılanıyodu benm tarzım.. adım baliciye çıktıı hatta:)şimdilerde eser yok o benden :P
    güzel olmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. touch the sky: beyaz karıştırmayınca da çok saydam oluyor canım, beyaz opaklaştırıyor rengi.

    ACEMİ YAZAR: çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum ;D

    pride: evet canım, tek başlarına hiç renk vermiyorlar.

    Sezgi: sağol tatlım ;D

    burcu küçükturan: iş hayatı başlayınca eskisi gibi olunamıyor tabii, di mi canım?

    YanıtlaSil