1 Mart 2011

Taşınıyorum/Moving


Söyleyecek fazla söz kalmadı maalesef. Ben de çoğunuz gibi buradaki son postumu yazıyorum üzülerek. En çok üzüldüğüm şey sizlerle iletişimimizin kopacak olması. Lütfen sizler de yeni adreslerinizi paylaşın ki kaybetmeyelim birbirimizi.



Kendinize iyi bakın...

My new blog adress is byantigone.wordpress.com

See you there...



01-03-2011

3 yorum:

  1. yaa. canm acil cevap istiyorum senden. ben de modavesaire diye aldım wordpress ten ama . ne bi foto yükleyebildim.. ne de eski blogumdakilerii
    1. nasıl foto yükleyeceğiz? nereden ??
    2..blogu dışa aktardım ama ''not defteri '' içinde karman curman kodlar çıktı, onu nasıl wordpress e kaydedeceğim ?
    3..eşim de uzakta. bana yardım edemiyo :((
    4. makbl concept, bana com uzantılı
    adresini al dedi. sanki öyle yapacağım gibi ..
    5. seni nasıl izlemeye alacağım ??
    6.. napacağuuk şimdi ??
    :(((

    YanıtlaSil
  2. Bence taşınmayın.

    Google'ın sunduğu blogspot/blogger hizmetinin çok kullanılan ama farkında olunmayan bir özelliği, blogger kumanda paneli. Bu aslında bir RSS reader, ama blogspot'ta blogu olanlar bloglarına bu kumanda panelini kullanarak yazı koyuyorlar, yorum onaylıyorlar, dolayısıyla ayrıca bir RSS reader ile uğraşmayı gerektirmiyor. Kumanda blogunun en güzel yanı, takip ettiğiniz bloglardaki güncellemeleri de gösteriyor olması. Şahsen ben takip ettiğim bloglardaki yeni yazıları bu şekilde görüyor ve kumanda panelinden tıklayıp öyle okuyorum. Blogspot haricinde takip ettiğim üç-beş blog var, ama onlar aklıma kırk yılda bir geliyor. Dolayısıyla o bloglara çok daha az gidiyorum.

    Digitürk 2008 ve 2009'da da Lig TV yayınları yüzünden blogspot'u komple kapattırdı, her seferinde 4-5 gün sonra açıldı bloglar.

    Sonuçta wordpress'in de kendine göre sorunları var ve mesela daha önce wordpress'te blogu olup da blogspot'a geçen insanlar var mesela Laçin Tenel.

    YanıtlaSil
  3. MODAVESAİRE: mail attım canım, umarım işine yaramıştır ;)

    Coşkun Hürsel: tüm söylediklerinize harfiyen katılıyorum. özellikle de kumanda paneli cidden çok eksikliğini hissedeceğim bir özellik. şimdilik bloglar açık görünüyor, o yüzden her iki blogumda da yazmaya devam edeceğim bir süre. aslında en kesin çözüm alan adı almak. bakalım...

    YanıtlaSil