17 Haziran 2011

Eski Elbiseye Dantel Dokunuşu


Bu penye elbiseyi uzun süre önce kardeşimden hacılamıştım. Çok sevdiğim halde, derin dekoltesi ve orta boy kolları yüzünden çok rahat kullanamıyordum.


Kollarını kısalttım...


Yakasına da hediyelik küçük bir havludan söktüğüm danteli geçirdim. Artık yepyeni bir elbisem var ve içine birşey giymek zorunda değilim!

17-06-2011

9 yorum:

  1. Çok başarılı.. Ben bütün burda kalıplarının yakasını da kapatmak durumunda kalıyorum. bana göğüs dekoltesi asla yakışmıyor... Ellerine sağlık...Kayınvalidemin bana aldığı bir havluda var bu dantel, ben de onu mu söksem?

    YanıtlaSil
  2. kesinlikte müthiş bir geri dönüşüm olmuş.işte dikiş bilenle bilmeyen arasındaki fark bu...bilmeyen biri ya atar yada başkasına verir.dikiş bilen biri en ufak kumaş parçasını ne yapsam diye düşünür.ellerinize sağlık kolları kısaltmakta çok yerinde bir karar.

    YanıtlaSil
  3. böyle v yaka kıyafetleri kullanmak ne zor içine birşey gisen renk tutmaz zaten sıcakta bunaltır falan.en kesin çözüm bu :)

    YanıtlaSil
  4. hoop cuk oturmuş:) çok güzel olmuuuuşşşş...

    YanıtlaSil
  5. Böylede ayrı bir güzelmiş ama sen dokunuca daha bir güzel olmuş. Dantel hoş bir fikir güzel bir hava katmış. Bu arada kilolar bayağı yokoluyor galiba? Ne güzel. Birde o güzel yorumun için ayrıca ayrıca teşekkür ederim. Hepinizin yorumlarını okurken gözlerimin içi güldü. Marifetli anne :)

    YanıtlaSil
  6. ayy göbeğin g si yok sende yaa,inanmıyorum, vücudun çok fit duruyo, ben de her geçen ay kilo alıyorum, nolcak benm sonum :((

    YanıtlaSil
  7. mor atölye: havludakinden daha çok işe yarıyor emin ol. hiç durma ;p

    eda: çok teşekkür ederim, ne güzel iltifatlar bunlar ;D

    SİHİR: evet canım, hele yazın içine kesinlikle birşey giyilmiyor. v yaka almamak da bir çözüm tabii ;p

    suzy: sağol tatlımmm!

    suhuba: rica ederim canım, ne demek. güzel sözlerin için ben teşekkür ederim. kilolar fazla hızlı gitmiyor diyet yapmadığım için. ama o kadar inceldim ki, olduğumdan çok daha zayıf duruyorum. haftada 4 gün pilates ve trombolin sayesinde. yazıcam bunları yakında zaten ;)

    MODAVESAİRE: biraz da yapı meselesi canım. ben ne kadar kilo alsam göbeğim çıkmaz. doğum başka tabii. doğumdan sonra çıkmıştı, pilatesle kayboldu! şiddetle öneririm. bu arada sendeki kilolar nerde pek anlayamadım?!

    YanıtlaSil
  8. Bu da çok güzel bir dönüşüm olmuş canım. Ellerine sağlık ! ;)

    YanıtlaSil
  9. Demet: teşekkürler canım ;)

    YanıtlaSil