19 Nisan 2012

Duvar Boyama Önce-Sonra

Nihayet odanın fotoğrafını çekebildim. Geçenlerde aldığım yatak örtüsünü göstermek için çektiğim fotoğrafı "önce" fotoğrafı olarak değerlendirdim. 


İşte odanın ilk hali. Bu hali ile bana çok karanlık geliyordu. 


Ve işte yeni hali. Boya Kipa'dan aldığım Tesco markalı boyanın Kumsal rengi. Kum bejinin 1-2 ton açığı gibi. O sırada baya bir indirimdeydi, fazla masraflı olmasın istedim. Kalitesi de fena değil. İki katta alttaki koyu pembeyi rahatlıkla kapattı.

Neticede tam istediğim gibi aydınlık, ferah bir odaya kavuştum. Çok yoruldum ama değdi doğrusu...

17 yorum:

  1. oh ne güzel yatak odasının ferah ve geniş olması çok güzel oluyor. Güge güle kullan emeklerine değmiş.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık:) içim açıldı:)

    YanıtlaSil
  3. süpersin
    valla ne diyim ellerine sağlık
    ben herşeye ok ama bi ev boyamaya cesaret edemem sanırım :)
    yeni evime geçmeme 3 ay kadar kaldı
    kızımın odasını boyamayı düşünüyorum bakalım bende bi şansımı deniyim :)
    tekrar ellerine sağlık..
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. yorgunluğunuza değmiş.elinize kolunuza sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. selam ellerinize sağlık çok güzel olmuş ben de yatak başımın orayı desenli duvar kağıdıyla kaplamıştım biraz zor olmuştu ama sonuç güzel olmuştu kolaylıklar dilerim

    YanıtlaSil
  6. boya nasıl yapılır ile ilgili bir post ya da yorumlardan cevap rica etsem :) biz de evi boyatacağız eğer kolaysa denemek isterim mesela alta astar atılıyor mu nasıl fırca kullanılıyor ya da boyaya ekstra bir şey katılıyor mu gibi..

    YanıtlaSil
  7. gerçekten ferah olmuş açık renk duvarları seviyorum he türlü yatak odası eşyası örtüsü rahatlıkla değiştirilebiliyor insan

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık hep kendim duvar boyamak istemişimdir...Kısmet olmdı..bu evide kiralarken boyası yapılmıştı...bu yaz oğlumun odasına renk vermek istiyorum. zor oluyor mu...?

    YanıtlaSil
  9. çok ferah olmş, evet, ellerine sağlık.. diyosun ki, usta olmadan bayanbilir..?? ben de boya işini kenim mi yapsam acaba? eşimle.. ne dersin canm??

    YanıtlaSil
  10. Zor bir işi halletmişsiniz. İnşallah Bende yapacağım. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  11. Eskiden benimde yatak odam pembeydi:)) kesinlikle şimdi çok daha ferah ve güzel olmuş.
    Ellerinize emeğinize ağlık..

    YanıtlaSil
  12. Gerçekten ferahlamış, başka bir hava gelmiş. Yorulmanız boşuna değilmiş:)

    YanıtlaSil
  13. bencede bu hali daha aydınlık bir görüntü vermiş
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  14. hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. sorularınızı bir sonraki postta yanıtlamaya çalışacağım. umarım işinize yarar :))

    YanıtlaSil
  15. Bizim tuvalete üst kattan kaçak oldu. Yavaş yavaş yayıldı. Uyardım. O zamanlar ev hanımı günlerimdi, 3 yıl evde oturdum, o da ayrı hikaye:) Günde komşu hanıma şaka yaptım, "biraz daha tamir edilmezse yılbaşında bizim eve ineceksiniz, tuvaletten" dedim:) Yılbaşına kalmadı, temizliği bitirip keyif çayı içtiğim bir sıra şapırtılarla gördüm ki, hem tuvalet, hem banyo, hem de koridor tavanı akıyor. Neyse, onlar tamiratı yaptılar. Bizim tavan 1-2 ay boyunca pul pul döküldü. Kuruyormuş. Artık kurumuştur dediğim bir gün tak diye gidip boya aldım, çat diye boyamaya başladım. Valla fena da olmadı. Ama boynum inim inim inletti ağrıdan, tutulmuş:)Çok vasıflı bir iş değil boyacılık. Ama teknik bilmeyince kendini yoruyorsun. Ellerine sağlık. Ayrıca insanları heveslendirmen ve özendirmen güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  16. benim istanbul'daki evde de banyo-tuvalet akıp durdu iki yıl boyunca. ne kadar yaptırdıysak olmadı. o zaman da bir sefer tavan sıva-boyasını yapmıştık. ama o zaman eşim ve babası yapmışlardı. senin de ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  17. harıkasın ben kesın yapmazdım ellerıne emegıne saglık super olmus ferahlamıs resmen mısss

    YanıtlaSil